Majoitus

Huom.! Emme vuokraa hyttejä enää majoituskäyttöön kesällä 2024.

Lake Star majoitusmahdollisuuksineen sijaitsee aivan Savonlinnan keskustassa matkustajasatamassa, josta on lyhyt matka torille sekä keskustan ravintoloihin ja kauppoihin eikä Olavinlinnaankaan ole kuin 10-15min kävelymatka.

M/S Lake Starissa on 10 kahden hengen hyttiä ja mahdollisuus majoitukseen yhteensä 20 hengelle. Hytit ovat kahden hengen hyttejä, joissa on parisängyt. Hyteissä on liinavaatteiden lisäksi pyyhkeet ja laivan takaosan saunaosasto suihkuineen on majoittujien kaytössä illalla risteilyjen jälkeen. Majoittujat voivat myös halutessaan risteillä veloituksetta molemmilla aluksillamme Lake Starilla ja Lake Sealilla.

Aamiaista ei laivalla ole, mutta torin antimet ovat aivan vieressä ja laivalla yöpyjät saavat 10% alennuksen Hotelli Hospitzin aamiaisesta sekä terassiruoista. Hospitzille on n. 5min kävelymatka Olavinlinnalle päin.

Hytin avaimen voi lunastaa suoraan laivalta sisäänkirjautumisen yhteydessä. Sisäänkirjautuminen majoitukseen mielellään klo 13-16:30 välisenä aikana ja uloskirjautuminen klo 12 mennessä.

 

saaristoristeily

Suosittele meitä

Facebook Twitter 0Jaa